Air Dreamer 1: glampingteltet til din drømmeferie!


Vi præsenterer dig for en af de mest innovative og populære faciliteter.

Kunne du tænke dig at opleve en glampingferie i en smuk, komfortabel og hyggelig bolig? Så er vores Air Dreamer 1-telt lige det, du leder efter!

Denne indkvartering er tilgængelig på Vallicella Glamping Resort og Vacanze Glamping Boutique og er ideel til par eller grupper af venner, da den kan rumme højst 3 personer. Indkvarteringen har et lille areal på ca. 10 kvadratmeter, hvor den stadig vil kunne tilbyde dig alle de bekvemmeligheder og tjenester, du har brug for for at nyde din ferie fuldt ud.

Boligen er hovedsageligt kendetegnet ved lyst, solidt og elegant træ og har et veludstyret tekøkken til madlavning samt et komplet badeværelse med bruser. Over opholdsstuen finder du derimod et værelse med en særlig teltform: det består af en komfortabel dobbeltseng og en enkeltseng, og der er adgang til det ved at tage en praktisk og robust intern stige.

Air Dreamer 1 ligger i de mest maleriske og naturskønne områder af vores feriesteder og vil give dig en uforglemmelig friluftsoplevelse i kontakt med naturen!

BOOK NU